IGS Viewer

IGS Viewer 2.3

Gratis
IGS Viewer is een professioneel instrument dat wordt gebruikt voor het weergeven van CAD modellen
Gebruikerswaardering
4.5  (15 stemmen)
Jouw stem
Nieuwste versie:
2.3 (Zie alle)
Ontwikkelaar:
IdeaMK
IGS Viewer is een professioneel instrument dat wordt gebruikt voor het weergeven van CAD modellen met een uitstekende snelheid en kwaliteit. IGS Viewer beschikken over een zeer gebruiksvriendelijke interface voor beginners gebruikers en in dezelfde tijd bieden volledige scala van instrumenten voor navigatie en analyseren van de 3D object.
Voor geavanceerde gebruikers van dit soort kijkers zijn er de meeste van de bekende opdracht als op een 3D kijker, en voor beginners en niet-technische gebruikers is er een help en uitleg op al het gereedschap, hoe te gebruiken en wat dat programma doen tijdens het gebruik van IGS viewer.
IGS Viewer is een tool voor het bekijken van internationale IGES standaard bestanden. IGES bestanden (.gr.iges file format) voor 3D en montage worden vaak gebruikt door alle grote mechanische CAD systemen. Met deze absoluut FREE IGS Viewer kunt u gemakkelijk open 3D bestanden (*.igs), roteren en het uitvoeren van een aantal eenvoudige acties zoals: zoomen, roteren, verplaatsen of wijzigen van de huid en de huid kleur.
Info vernieuwd op: