IGS Viewer

IGS Viewer 2.3

Gratuit
IGS Viewer este un instrument profesional folosit pentru vizualizarea CAD modele
Evaluare utilizator
4.9  (9 voturi)
Votul dvs.
Ultima versiune:
2.3 (Vezi toate)
Dezvoltator:
IdeaMK
IGS Viewer este un instrument profesional folosit pentru vizualizarea CAD modele cu o viteză excelentă și de calitate. IGS Viewer lauda cu o foarte interfață ușor de utilizat pentru începători și utilizatori în același timp, oferă o gamă completă de instrumente pentru navigare și analiza 3D obiect.
Pentru utilizatorii avansați de acest fel, telespectatorii sunt cele mai cunoscute comanda pe orice 3D viewer, și pentru începători și utilizatorii non-tehnici, există un ajutor, și explicarea pe fiecare instrument de modul de utilizare și de ce acest instrument face în timp ce folosind IGS viewer.
IGS Viewer este un instrument pentru vizualizarea internaționale IGES standard de fișiere. IGES fișiere (.igs, .iges file format) pentru 3D și de asamblare sunt adesea folosite de către toate marile mecanice CAD sisteme. Cu acest absolut FREE IGS Viewer puteți deschide cu ușurință 3D fișiere (*.igs), rotiți-le și de a efectua unele acțiuni de bază, cum ar fi: zoom, roti, muta sau schimba pielea și culoarea pielii.
Informații actualizate în data de: