IGS Viewer

IGS Viewer

Gratis
IGS Viewer is een professioneel instrument dat wordt gebruikt voor het weergeven van CAD modellen
Gebruikerswaardering
4.9  (7 stemmen)
Jouw stem
Score
2.5
100% schone software. Controleer het rapport.
Dit programma ontving 2 onderscheidingen
  • Dimensioning IGS drawing files.
    I've checked the application and its features, and it doesn't appear to support measurements. I've used the features page to read about it and the available screenshots, but there is no information related to measuring of any kind. You can request this feature directly from the developers using the details on the support page at the official website. Use the website below to send an email to the developer.Support page: http://igsviewer.com/Support.aspx

Recensie

IGS Viewer is een professioneel instrument dat wordt gebruikt voor het weergeven van CAD modellen met een uitstekende snelheid en kwaliteit. IGS Viewer beschikken over een zeer gebruiksvriendelijke interface voor beginners gebruikers en in dezelfde tijd bieden volledige scala van instrumenten voor navigatie en analyseren van de 3D object.
Voor geavanceerde gebruikers van dit soort kijkers zijn er de meeste van de bekende opdracht als op een 3D kijker, en voor beginners en niet-technische gebruikers is er een help en uitleg op al het gereedschap, hoe te gebruiken en wat dat programma doen tijdens het gebruik van IGS viewer.
IGS Viewer is een tool voor het bekijken van internationale IGES standaard bestanden. IGES bestanden (.gr.iges file format) voor 3D en montage worden vaak gebruikt door alle grote mechanische CAD systemen. Met deze absoluut FREE IGS Viewer kunt u gemakkelijk open 3D bestanden (*.igs), roteren en het uitvoeren van een aantal eenvoudige acties zoals: zoomen, roteren, verplaatsen of wijzigen van de huid en de huid kleur.
Info vernieuwd op:

Downloaden voor Mac

We are in CryptoPicture!