IGS Viewer

IGS Viewer

Ilmainen
IGS Viewer on ammattilaisen työkalu katseluun käytetyt CAD malleja
Käyttäjän arviointi
4.9  (7 ääntä)
Sinun äänesi
Pisteet
2.5
100% puhdas ohjelmisto. Tarkista raportin.
Tämä ohjelma sai 2 palkintoa
  • Dimensioning IGS drawing files.
    I've checked the application and its features, and it doesn't appear to support measurements. I've used the features page to read about it and the available screenshots, but there is no information related to measuring of any kind. You can request this feature directly from the developers using the details on the support page at the official website. Use the website below to send an email to the developer.Support page: http://igsviewer.com/Support.aspx

Arvostelu

IGS Viewer on ammattilaisen työkalu katseluun käytetyt CAD mallien erinomainen nopeus ja laatu. IGS Viewer ylpeillä erittäin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä aloittelijoille käyttäjille ja samalla tarjoaa täyden valikoiman työkaluja navigointiin ja analysointiin 3D kohde.
Kokeneille käyttäjille tällaisia katsojat ovat parhaiten tunnetuista komennon koska tahansa 3D katsoja, ja aloittelijoille-ja ei-tekniset käyttäjät, on ohje ja selitys työkalu, joka miten käyttää ja mitä se työkalu tehdä, kun käytät IGS viewer.
IGS Viewer on työkalu katseluun kansainvälisen IGES standardi tiedostoja. IGES tiedostoja (.igs, .iges-tiedostomuoto) 3D ja kokoonpano ovat usein käyttävät kaikki suuret mekaaniset CAD järjestelmissä. Tämä ehdottomasti FREE IGS Viewer voit helposti avata 3D tiedostot (*.igs), käännä ne ja suorittaa joitakin perustoimintoja, kuten: zoom, kiertää, siirtää tai muuttaa ihon ja ihon väri.
Tiedot päivitetty:

Lataa Macille

We are in CryptoPicture!