IGS Viewer

IGS Viewer

Gratuit
IGS Viewer este un instrument profesional folosit pentru vizualizarea CAD modele
Evaluare utilizator
4.9  (7 voturi)
Votul dvs.
Scor
2.5
100% software-ul curat. Verifică raportul.
Acest program a primit 2 premii
  • Dimensioning IGS drawing files.
    I've checked the application and its features, and it doesn't appear to support measurements. I've used the features page to read about it and the available screenshots, but there is no information related to measuring of any kind. You can request this feature directly from the developers using the details on the support page at the official website. Use the website below to send an email to the developer.Support page: http://igsviewer.com/Support.aspx

Recenzie

IGS Viewer este un instrument profesional folosit pentru vizualizarea CAD modele cu o viteză excelentă și de calitate. IGS Viewer lauda cu o foarte interfață ușor de utilizat pentru începători și utilizatori în același timp, oferă o gamă completă de instrumente pentru navigare și analiza 3D obiect.
Pentru utilizatorii avansați de acest fel, telespectatorii sunt cele mai cunoscute comanda pe orice 3D viewer, și pentru începători și utilizatorii non-tehnici, există un ajutor, și explicarea pe fiecare instrument de modul de utilizare și de ce acest instrument face în timp ce folosind IGS viewer.
IGS Viewer este un instrument pentru vizualizarea internaționale IGES standard de fișiere. IGES fișiere (.igs, .iges file format) pentru 3D și de asamblare sunt adesea folosite de către toate marile mecanice CAD sisteme. Cu acest absolut FREE IGS Viewer puteți deschide cu ușurință 3D fișiere (*.igs), rotiți-le și de a efectua unele acțiuni de bază, cum ar fi: zoom, roti, muta sau schimba pielea și culoarea pielii.
Informații actualizate în data de:

Descărcă pentru Mac

We are in CryptoPicture!